Meteen naar de inhoud

Wiebeltenen, dat zijn muziekdocente Jorien Elout en componist/koordirigent Robert Ramaker. We maken nieuwe creatieve kinderliedjes, omdat we het gewoon niet kunnen laten. Die liedjes willen we graag aan iedereen leren, omdat samen muziek maken zo waardevol is.

Over ons

Jorien Elout is een muziekdocent die niet van stilzitten houdt. Voor de klas staat ze vaak te dansen met een gitaar of ukelele in de hand. Bij de meeste muziek gaat ze vanzelf wiebelen en de leerlingen doen dat al snel met haar mee. Het leukste vindt Jorien het om ook de leerkrachten enthousiast te maken voor het geven van muziekles, zodat er eindelijk eens genoeg tijd wordt besteed aan het belangrijkste verrijkende vak: Muziek! En dat doet ze dan bijvoorbeeld door leerkrachten te coachen en door een Wiebeltenen-cd te maken met Robert. Ook geeft Jorien improvisatieworkshops aan kinderen en volwassenen.

Robert Ramaker is componist, dirigent en cabaretier. Als hij piano speelt, kunnen zijn tenen niet stoppen met wiebelen. Robert  is actief als koordirigent en schrijft muziek voor films en theater. Voor zijn jongeren-musicalgroep Kabaal schrijft hij elk jaar een musical. Daarnaast heeft hij vorig jaar en kinderkoor opgericht op o.b.s. de Petteflet. Robert heeft als doel 100 nieuwe kinderliedjes te schrijven en op te nemen. Ideeën voor titels zijn zeer welkom!