Ga naar de inhoud

Wiebeltenen, dat zijn muziekdocente Jorien Elout en componist/koordirigent Robert Ramaker. We maken nieuwe creatieve kinderliedjes, omdat we het gewoon niet kunnen laten. Die liedjes willen we graag aan iedereen leren, omdat samen muziek maken zo waardevol is.

Over ons

Jorien Elout is een muziekdocent die niet van stilzitten houdt. Voor de klas staat ze vaak te dansen met een gitaar of ukelele in de hand. Bij de meeste muziek gaat ze vanzelf wiebelen en de leerlingen doen dat al snel met haar mee. Improvisatie speelt een grote rol in haar lessen.

Jorien vind het ook leuk om leerkrachten enthousiast te maken voor het geven van muziek. Ze zoekt vaak naar waar muziek raakt aan andere vakken, zodat muziek ingebed kan worden in een betekenisvol leerprogramma.

Robert Ramaker is componist, dirigent en cabaretier. Als hij piano speelt, kunnen zijn tenen niet stoppen met wiebelen. En zijn hoofd stopt nooit met het bedenken van mooie en grappige teksten. Robert  is actief als (kinder)koordirigent en schrijft muziek voor films en theater. Voor zijn kinder- en jongeren musicalgroep Kabaal schrijft hij elk jaar een musical. Robert heeft als doel 100 nieuwe kinderliedjes te schrijven en op te nemen. Ideeën voor titels zijn zeer welkom!