Ga naar de inhoud

Jorien is een muziekdocent die niet van stilzitten houdt. Voor de klas staat ze vaak te dansen met een gitaar of ukelele in de hand. Bij de meeste muziek gaat ze vanzelf wiebelen en de leerlingen doen dat al snel met haar mee. Na acht jaar met veel plezier op de middelbare school te hebben gewerkt is ze nu overgestapt naar het basisonderwijs. Echt leuk, want voor haar muzieklessen heeft ze veel nieuwe ideeën en maakt ze vaak zelf liedjes. Het leukste vindt Jorien het om ook de leerkrachten enthousiast te maken voor het geven van muziekles, zodat er eindelijk eens genoeg tijd wordt besteed aan het belangrijkste verrijkende vak: Muziek! En dat doet ze dan bijvoorbeeld door de leerkrachten te coachen via BijVrijdag in Groningen en door een Wiebeltenen-cd te maken met Robert! Ook geeft Jorien improvisatieworkshops aan kinderen en volwassenen zoals je kan zien op www.expeditiemuziek.nl

Robert Ramaker is componist, dirigent en cabaretier. In 2005 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium in Groningen aan de opleiding Compositie, Muziek en Studioproducties.

Ik speel piano en zing graag. Vorig jaar heb ik een kinderkoor opgericht bij de school van Tom en Loes, mijn twee kinderen. Voor Wiebeltenen heb ik een aantal liedjes geschreven. Ook zorg ik er voor dat ze mooi opgenomen worden.