Ga naar de inhoud

betaal- en retourneringsbeleid

Betaling

Betaling van cd’s en kaarten geschied direct via Mollie. Als de betaling gelukt is, krijg je je cd of kaart zo snel mogelijk toegestuurd. Cd’s worden per post verstuurd. Kaarten krijg je per e-mail. In elk geval binnen een week. Mocht de levering vertraging hebben, dan hoor je dat van ons. Vragen over de levering kan je mailen naar info@wiebeltenen.nl

Je betaling komt terecht bij Wiebeltenen via Robert Ramaker KVK: 52189171

Retourneren en Annuleren

Cd’s kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden mits in onbeschadigde status. Retourkosten zijn voor de rekening van de klant. Neem contact op met info@wiebeltenen om je retour aan te vragen. Gebruik hiervoor het modelformulier herroeping (te vinden onderaan deze pagina). Je krijgt het geld zo snel mogelijk teruggestort (in elk geval binnen 30 dagen) op de rekening die bij ons bekend is. Voor de uitgebreide regelset, zie de algemene voorwaarden.

Digitale cd’s en leskaarten kunnen niet geretourneerd worden.

Bestelde kaarten kunnen geannuleerd worden tot 48 uur voor de voorstelling. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug. Stuur een mailtje naar info@wiebeltenen.nl om dit te regelen. Korter dan 48 uur voor de voorstelling is het helaas niet mogelijk geld terug te krijgen. Het geld zal zo snel mogelijk terugbetaald worden op je rekening.

Geboekte voorstellingen en/of lespakketten kunnen tot 30 dagen van tevoren kosteloos worden geannuleerd door de consument. Daarna betaalt de consument de helft van het afgesproken bedrag. Concerten en/of lespakketten die binnen 48 uur voor de start worden geannuleerd, worden volledig in rekening gebracht. Uiteraard is het mogelijk om in overleg concerten en/of lespakketten te verplaatsen als de omstandigheden daarom vragen.

Verzending

De verzending van cd’s geschied via postNL. Voor verpakking en verzending worden kosten in rekening gebracht. Natuurlijk mag je een cd ook bij ons ophalen.

Is er iets niet goed gegaan bij de verzending en krijg je een beschadigde cd? Neem dan contact met ons op via info@wiebeltenen.nl. We zorgen dat je zo snel mogelijk een fris exemplaar krijgt.

Bij vragen neem je contact op met info@wiebeltenen.nl